Aanbiedingen!

Aanbiedingen Thailand Reizen

Hieronder onze huidige programma’s en aanbiedingen in samenwerking met onze partners.  Vraag ons bij welke partner u, onze programma’s kunt reserveren.
E-mail:  info@primeurtravel.nl 

Hieronder treft u informatie van onze voorgaande groepsreis.

”Primeur Select Reis” 17 daagse groepsrondreis
Vertrek  :  nov/april 

Bemind èn Ongerept Thailand! Een Thailand en Dubai rondreis waarbij u het verschil ziet!

Thailand, de meest populaire vakantiebestemming van Azie. En niet ten onrechte. Maar weinig landen bieden zoveel cultuur en afwisseling als het Land van de Glimlach. Only@Primeur Travel biedt u een goed gebalanceerde rondreis met tal van hoogtepunten.
Het levendige Bangkok dat zich inmiddels heeft ontpopt als een der meest populaire steden ter wereld, de mystiek van de River Kwai, het onbedorven oosten met zijn waarlijk schitterende natuur en eindeloze panorama’s.
We gaan verder noordwaarts en doen prachtige ervaringen op en verblijven in Chiang Mai, de roos van het noorden. Ook een bezoek aan de koningsstad Sukothai met zijn indrukwekkend verleden.
We reizen verder naar het oosten waar u kennis maakt met het echte Thailand, waar u door een niet toeristisch boerendorp fietst en waar u op bezoek gaat bij diverse Thaise families die elk, nog op geheel traditionele wijze, een ander ambacht uitoefenen.
Ook neemt u deel in de “middle of nowhere” aan een BBQ bij een boerenfamilie! Vervolgens gaan  we verder langs de grens met Laos en volgen deels de Mekong River, de op 11 na langste rivier ter wereld.

Op het einde van de Thailand reis rusten we enkele dagen uit op het kilometers lange zandstrand van Cha Am.

Hierna vertrekken wij  naar Dubai waar wij twee dagen zullen verblijven. Het is de snelst groeiende stad ter wereld, waar het bruist van de nieuwe ideeën. Je ziet hier met eigen ogen de meest bizarre projecten realiteit worden.
Kunstmatig aangelegde eilanden in de vorm van palmbomen of skiën midden in de woestijn. U kunt het zo gek niet bedenken of het is in Dubai aanwezig.
De mensen zijn er vriendelijk en behulpzaam. Niet onbelangrijk is dat echt alles aanwezig is. Strand, zee, heel veel tax-free winkelgelegenheden en een bruisend nachtleven.

PROGRAMMA ( O = ontbijt, L = lunch, D = diner)

Dag 01   Vlucht naar Bangkok

Vertrek naar Bangkok. Vanuit Twente Enschede vertrekken wij  met de Brinkman bus naar het vliegveld van Dusseldorf, waar wij zullen vliegen met de lijndienst van Emirates Airlines via Dubai naar Bangkok.

Dag 02   Bangkok (D)

Na aankomst transfer naar het 4 sterren Furama Silom hotel. Dit onlangs volledig gerenoveerde hotel ligt midden in het hartje van Bangkok met winkels, markten en restaurants in de directe omgeving. Het populaire Silom Village ligt op slechts 5 minuten lopen. Uw kamer is volledig nieuw (februari 2011), zeer ruim en voorzien van een  flatscreen televisie, kluisje, minibar, prachtig ingerichte ruime moderne badkamer en vanzelfsprekend airco. Het grote zwembad, dat op de hoogste verdieping is gelegen, is een ware “topper”. Niet alleen is het hier heerlijk relaxen maar u heeft tevens een grandioos uitzicht over de metropool Bangkok!

In de namiddag gaan we per traditionele Thaise Tuk Tuk (open driewieltaxi) naar de rivier en maken we per longtailboot een tocht door de smalle kanalen van Bangkok. Het is meteen een goede kennismaking want we zien oud en modern Bangkok naast elkaar. Ook zien we prachtige paleizen, tempels en krijgen een goede indruk van wat zich zoal op en langs de waterkant allemaal afspeelt. Rond 17:30 zijn we weer terug bij ons hotel.

In de avond een voortreffelijk welkomsdiner bij het zwembad
(op de 17e verdieping)  met een indrukwekkend  uitzicht over Bangkok.

Overnachting in het Furama Silom Hotel * * * *

Dag 03 Bangkok FIETSEN en KOKEN en BANGKOK tour  in de TROPEN! ( O , L)

Thais koken kan overal! Maar tijdens deze excursie kookt u niet in een restaurant of een volledig ingerichte kookschool, nee, gewoon met heel eenvoudige middelen in de “middle of nowhere”  niet ver van de bewoonde wereld vandaan. Een wel zeer bijzondere ervaring en zult u versteld staan van het bijzonder smakelijke resultaat!

U vaart naar Ban Krachau, net even buiten het centrum van Bangkok gelegen. Hier staan de fietsen voor u klaar en fietst u door een schitterend gebied. Een heerlijk relaxt tochtje waarbij u niet veel auto’s zult tegenkomen. De tocht is mooi! U ziet traditionele houten woningen, palmen, bananen en orchideeen en kinderen wuiven u toe. Vervolgens fietsen we naar een bijzondere plek waar we gewoon in de “middle of nowhere” beginnen aan onze kookochtend.

Op eenvoudige pitjes en met eenvoudige “keukengereedschappen” gaat u zien dat we samen, in een zeer korte tijd, een voortreffelijke maaltijd gaan bereiden. Het bezig zijn en de unieke Aziatische geuren, welke deze ochtend prettig doordringen, de rustige omgeving en de Thaise warmhartigheid evenals de Thaise humor maken deze ochtend tot een ware belevenis. Het is typisch Thais waarbij u zult zien dat er voor de echte Thaise keuken geen dure hulpmiddelen hoeven worden aangeschaft! De eenvoud van de bereiding siert de maaltijd! Nadat we samen hebben gekookt en wat we gemaakt hebben ook samen hebben genuttigd, eindigt deze kooksessie en fietsen we weer terug naar het beginpunt.

Hierna bezoeken we de bezienswaardigheden per openbaar vervoer zodat u echt een goed beeld krijgt over het dagelijkse leven van de “Bangkokians”. Zo maakt u o.a. een tocht per publieke taxiboot en zult u zich midden tussen de lokale Thais bevinden. Zo ook bijvoorbeeld een rit per Sky Train, een der meest luxeuze openbare vervoermiddelen ter wereld. Lang hoeft u niet te wachten want ze gaan om de 4 minuten. Vanuit de Sky Train heeft u overigens een mooi uitzicht over Bangkok.  We bezoeken China Town. Hier wandelt u door een wirwar van steegjes en bezoeken we ook de Chinese markt met zijn talloze kruiden, opzienbarende etenswaren en vele andere “snuisterijen”. Overal is het een drukte van belang. U ziet de vele theepakhuizen en de typische rood/gele goudwinkels.

Vervolgens een wandeling over de grootste groente en fruitmarkt in Thailand welke nooit sluit en dus dag en nacht geopend is. Daarna verder naar de meest belangrijke bezienswaardigheid in Thailand, de “Grand Palace” met zijn “Wat Phra Keo” tempel, ook de meeste vereerde plek in Thailand. Hierna keren wij terug naar het hotel. De avond is ter vrije besteding.

In de avond komt het uitgaansleven op gang. Een bezoek aan bijvoorbeeld de wereldse show, met meer dan 150 acteurs, van Siam Niramit is zeker een aanrader.

De talloze restaurants, van heel eenvoudig tot super de luxe, nodigen uit voor een perfect diner. En dan zijn er natuurlijk de talrijke pubs met live bands uit binnen en buitenland, de jazz cafe’s met live jazz muziek en niet te vergeten de megadisco’s die dagelijks duizenden bezoekers trekken. Het zal snel duidelijk zijn waarom Bangkok de meest levendige stad ter wereld wordt genoemd!

Dag 04 Bangkok – Rotfai Talad – Drijvende Markt – River Kwai (170 km)
( O, L)

Na het ontbijt verlaat  u Bangkok en bezoekt u als eerste het zogenaamde “Talad Rotfai Mae Klang” (Mahachai) stationnetje. Hier loopt de spoorlijn dwars door een lokale markt. De spoorweg is dan ook helemaal dichtgebouwd met parasols, manden, kisten etc. Komt er een trein aan, dan worden de parasols snel afgebroken, de manden, kisten en karren aan de kant geschoven en de “Thaise Intercity” kan probleemloos passeren. Een prachtig, en voor onze begrippen, ongekend en fotogeniek schouwspel.

Vervolgens gaat u verder naar Damnern Saduak waar u een bezoek brengt aan de nog grootst drijvende markt van Thailand. Het laatste stuk doen we per longtailboot zodat we al varend op de markt zullen arriveren. Het is een prachtig en kleurrijk schouwspel om te zien hoe de trotse Thaise dames al varend hun koopwaar aan de man weten te brengen.

Vervolgens verder naar Kanachanaburi waar we aan de rivier zullen lunchen. Daarna gaat u aan boord van de beruchte “Death Railway Train” en maken we een 45 minuten durende tocht over de “dodenspoorweg”. De  tocht is een ware belevenis, zeker wanneer de trein zich schoorvoetend over het zogenaamde “bamboeviaduct” voort beweegt.

In de namiddag arriveren we bij het River Kwai Village Hotel  * * *.
In de avond diner in het hotel dat zal worden opgeluisterd met muziek en dansen van de “Hmong people” welke afkomstig zijn uit Birma.

Dag 05    River Kwai – Ayuthaya  ( 140 km)  / slaaptrein Chiang Mai
(O
, L, Dinerbox)

Na het ontbijt bezoeken we de “Bridge on The River Kwai”  en de erebegraafplaats.

Vervolgens verlaat u de River Kwai en rijden we richting  Ayuthaya, de oude hoofdstad van Thailand. Eens behoorde Ayuthaya tot een der meest machtigste steden in Z.O. Azie. De stad was bezaaid met tempels en paleizen en is benoemd tot werelderfgoed. We bezoeken het Bang Pa Inn, de zomerresidentie van het koningshuis. In dit mooi aangelegde park zien we een collectie van diverse paleizen zoals o.a. Victoriaans, Chinees, Zwitsers en natuurlijk Thais.  Lunch in een lokaal restaurant.

Daarna een bezoek aan de Wat Chai Wattanaraan, die met zijn prestigieuze ligging aan de rivier, tot een der mooiste tempels van heel Azie genoemd kan worden. In de avond gaan we per slaaptrein  (2e klas airco) naar Chiang Mai. Aan boord wordt een dinerbox geserveerd. U zult ervaren dat een treinreis in Thailand een leuk en apart avontuur betreft!

Dag 06    Chiang Mai (O, D)

In de vroege ochtend arriveren we in Chiang Mai en gaan we na aankomst meteen door naar het Furama Chiang Mai Hotel. Hier staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor ons klaar. Daarna heeft u een paar uur tijd om lekker op te frissen en wat te relaxen.

In de vroege middag rijden we de bergen in en bezoeken we een der mooiste tempels van Noord Thailand, de Wat Phra Doi Suthep. Niet alleen de tempel is erg mooi, maar hiervandaan genieten we tevens van een prachtig uitzicht over Chiang Mai en zijn groene valleien. Aansluitend een bezoek aan de handicrafts van Chiang Mai en we maken o.a. een stop bij  een parasolfabriekje waar we zien hoe parasols nog handmatig worden beschilderd. In de namiddag zijn we weer terug bij ons hotel. ‘s Avond genieten we van een typisch Noord Thais Kantoke diner met muziek en dansen uit  Noord Thailand.

Overnachting in het Furama Chiang Mai hotel * * * *.

Dag 07    Chiang Mai ( O, L )

Na het ontbijt bezoeken we het olifantenkamp van Chiang Dao, het mooiste olifantenkamp in Thailand. Nadat we over de hangbrug zijn gelopen zien we hoe deze jumbo’s een verfrissend ochtendbad nemen. Daarna laat men ons zien hoe olifanten bij zware jungle werkzaamheden kunnen worden ingezet. Uiteraard klimmen we op de rug van een olifant en maken we een 1 uur durende trekking door de Thaise jungle. Vervolgens nemen we plaats op een bamboevlot en zakken we de rivier af. We zullen volop genieten van de rust en geluiden van de Thaise jungle. Aansluitend lunchen we op een orchideeën boerderij. De middag is ter vrije besteding en het is zeker leuk om zelf  op ontdekking te gaan in het levendige Chiang Mai. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan de avondmarkt!

Dag 08     Chiang Mai – Sukothai   ( 310 km)   (O)

We verlaten Chiang Mai en rijden via een imposant berggebied naar Sukothai, een stad die van 1238 tot 1350 als hoofdstad fungeerde en waar we later op de dag zullen arriveren.

De eerste stop maken we bij de Baan Thung Kwiang markt. Deze markt staat bekend om zijn honderden soorten kruiden en gebakken en gebraden insecten. En dat niet alleen, alles wat springt, beweegt, kruipt, vliegt en/of zich op een andere manier voortbeweegt wordt hier wel te koop aangeboden.

Het is dan ook een markt voor de lokale bevolking die ook heden ten dage nog gewend zijn aan deze culinaire “lekkernijen”. Rond de middag arriveren we bij het Sukothai The Legendha en  is de middag ter vrije besteding.

U kunt lekker relaxen bij het mooie zwembad of op ontdekking gaan in de oude koningsstad Sukothai, de bakermaat van het eens zo machtige Siam (toenmalige naam van Thailand). Overnachting in het Sukothai The Legendha * * * /

Dag 09    Sukothai – Dan Sai ( 220 km) (O, L )

Na het ontbijt  bezoeken we het Sukothai Historical Park dat in zijn geheel onder het UNESCO werelderfgoed valt. De naam Siam werd in 1939 veranderd in de naam Thailand. Van 1238 t/m 1350 fungeerde Sukothai als hoofdstad. Onder leiding van Koning Ramkhamheang, die zijn vader op 19 jarige leeftijd opvolgde, was Sukothai een welvarende stad. Ramkhamheang was een goed staatsman, bestuurder en wetgever maar maakte zijn naam ook waar als “amoureuze” koning. Ramkhamheang wordt gezien als de grondlegger van de Thaise taal . In 1292 omschrijft hij in een inscriptie de gunstige omstandigheden van Sukothai, zoals een vruchbare bodem, overvloed aan voedsel, vrije handel, een verbod op de slavernij en rechten op een erfdeel. Ramkhamheang,  een naam die staat voor “Ram de dappere” was in zijn tijd een machtig tactisch opperbevelhebber.

In de oude stad, gelegen in het Historical Park die we bezoeken, geven de overblijfselen duidelijk de rijkdommen van weleer aan. We zien de immense Boeddhabeelden en krijgen een goede indruk van de enorme omvang van de tempels en paleizen uit die tijd. Het park is keurig onderhouden en is tevens een aantal malen per jaar een ontmoetingsplaats voor duizenden monniken die o.a. met het Loy Krathong feest (lichtjes feest) hier bij elkaar komen.

Na dit bezoek rijden we naar het mooi gelegen Rain Forest Resort waar we de lunch zullen nuttigen. Daarna gaan we via een imposant berggebied, met schitterende panorama’s, verder naar Dan Sai. Bij een typisch Thais “koffietentje” maken we een stop en kunnen we genieten van een adembenemend uitzicht.

In de loop van de middag arriveren we bij het Phu Pha Nam Resort. Dit resort is gebouwd op de top van een berg en hiervandaan hebben we een prachtig uitzicht over de nabijgelegen berggebieden.

Overnachting in het Phu Pha Nam Resort * * *

Dag 10   Dan Sai – Loei ( 78 km) ( O, L )

Na het ontbijt heeft u volop de tijd om te relaxen in het resort. Het resort is  vanwege de aanwezigheid van vele dieren heel bijzonder te noemen. Zo  ziet u de neushoornvogels, de papegaaien en witte en zwarte zwanen. In het dal van het resort  leven  vele andere dieren zoals buffalo’s, herten, wilde zwijnen, paarden, struisvogels en nog een aantal andere dieren. Om 12:00 uur verlaten we het resort en rijden we richting  Loei.  We rijden  65 km door de bergen via de zogenaamde “bloemenweg”. Links  en  rechts  zien we bloemkwekerijen. Hier wordt jaarlijks, in januari, het bloemenfestival gehouden.

Na ongeveer een uur rijden arriveren we bij het bergmeer van Huay Krating en  gaan we op een “huisjesraft” een “dobbertocht” op het meer maken en zullen we op het water onze lunch nuttigen. Een zogenaamde longtailboot sleept het raft , volledig gemaakt  van natuurmaterialen, naar het midden van het meer waar we al “dobberend” en in alle rust zullen genieten van de prachtige bergachtige omgeving die hier ook wel het “klein Zwitserland van Thailand” wordt genoemd. Moeten we even naar het toilet, dan hijsen we het  groene vlaggetje en komt een klein bootje ons ophalen en weer terugbrengen.  Willen we iets extra’s te drinken bestellen, dan hijsen we weer het vlaggetje en  weer komt het bootje met gekoelde drankjes. Je zou er bijna een spel van kunnen maken. Daarna is het een half uurtje rijden naar het provinciale stadje Loei (spreek uit Leuj), genoemd naar de gelijknamige provincie. Hier komen nog niet zo heel veel westerse toeristen en het  is hier dus nog echt puur Thailand. In de avond zijn er genoeg leuke en mooie restaurants, met leuke live muziek,  om heerlijk te eten. Overnachting in het Amari Loei Palace Hotel * * *

Dag 11   Fietsen en BBQ in Wang Saphung , programma exclusief voor VakantieXperts Brinkman Travel ( O,L, D )

Een bijzondere dag staat ons te wachten! Rond 10:30 uur vertrekt u naar het boerenplaatsje Wang Saphung dat  20 km ten zuiden van het stadje Loei is gelegen. Na aankomst stappen we op de fiets en gaan we door het dorp en langs de landerijen fietsen hetgeen een hele belevenis is. In dit niet toeristische dorp zijn wij namelijk de belevenis! We bezoeken diverse  Thaise families, een familie die bijvoorbeeld op eenvoudige wijze Thaise nagerechten vervaardigt.

Ook bezoeken we een typisch en traditionele boerenwoning. Een ander hoogtepunt is een stop bij de “oude dames” van het dorp die hier nog dagelijks op traditionele  wijze katoen “klossen (weven)” op dezelfde manier zoals het ambacht al eeuwen lang handmatig wordt uitgevoerd. Verder zijn de vele traditionele houten woningen voor ons heel fotogeniek en overal worden we vriendelijk begroet. Het is duidelijk dat de Thai er hier een geheel andere levensstijl op na houdt! De bijzonder relaxte en zeker ook leerzame fietstocht duurt ongeveer, alle stops meegerekend, 2,5 uur  (voor degenen die niet kunnen fietsen wordt ander vervoer geregeld, zijn er de zogenaamde I-Sarn Tuk Tuk’s).

Vervolgens lunch in een restaurant dat omgeven is door rubberplantages.

Na de lunch bezoeken we de Baan Wang Saphung School en worden we rondgeleid door enkele klaslokalen. De meer dan 600 Thaise kinderen, allen in keurig uniform en goed geknipt, zullen ons vriendelijke begroeten en ook heel nieuwsgierig zijn (interactie is soms mogelijk, bijvoorbeeld voetballen.) En we kunnen natuurlijk heel goed zien hoe het er op een echte Thaise school aan toe gaat en dat is heel anders dan in Nederland.  Daarna wandelen we even over de lokale markt en omdat hier bijna geen toeristen komen zul je zien dat de Thais erg graag met ons op de foto willen.

Daarna gaan we verder naar een Thaise boerderij waar we een BBQ zullen nuttigen. De boerderij ligt werkelijk in de “middle of nowhere” en heeft geen elektriciteit maar is zelfvoorzienend. Hier worden o.a. ananassen, chilipepers en nog wat andere zaken verbouwd en is er een grote aanplant van “agarbomen” (soort olie welke o.a. voor parfum wordt gebruikt). Na aankomst maken we, samen met de Thaise boerenfamilie een wandeling over de boederij gepaard met uitleg en zien we ook de kippen en eenden.  Daarna genieten we van de zonsondergang en worden de kaarsen, fakkels, kampvuur en BBQ ontstoken.

De sfeer is heel uniek en de kans  is  tevens groot dat we honderden sterren zullen zien. Op het menu staan o.a. kip, varkensvlees, heerlijke vis, salades en krokant gebakken aardappeltjes. Om de bezoekjes aan de boerderij zo gastvrij mogelijk te houden zijn tijdens de BBQ alle drankjes inbegrepen en kunnen we kiezen uit rode of witte wijn, bier, softdrinks, water en Thaise whisky. Na de BBQ gaan we op een bijzondere manier weer terug naar onze minivan en zijn we  rond 22:00 uur weer bij ons hotel.

Let op! Tijdens weekenden, vakanties en/ of feestdagen kan de school niet worden bezocht (schoolvakanties zijn in de maand april en vanaf 1 oktober tot medio november). Overnachting in het Amari Loei Palace Hotel * * *

Dag 12    Loei – Chiang Khan –  Nong Khai ( 180 km ) ( 0, L )

Na het ontbijt rijden we verder naar Chiang Khan, een bijzonder leuk en authentiek dorp waar bijna alle huizen nog van hout zijn. Het is erg  leuk om hier even doorheen te dwalen.

Chiang Khan beschikt over zeer oude guesthouses die meer dan 100 jaar oud zijn. Deze zijn volledig van teakhout en ademen een sfeer van lang  vervlogen tijden. Ze zijn zeer goed onderhouden, uiterst  fotogeniek en kan men zien als intieme architectonische  “juweeltjes”.

Veel  huizen liggen aan de rivier en hebben een prachtige ligging en uitzicht op de bergen van Laos. We maken een  1 uur durende boottocht over de Mekong River en varen langs de oevers van Laos hetgeen hier is toegestaan. Met een beetje geluk zien we hoe buffels en koeien een verfrissend bad in de rivier nemen. Lunch in een lokaal restaurant.

Vervolgens rijden we verder naar Nong Khai en volgen we de rivier waarbij we van tijd tot tijd van mooie panorama’s genieten. In Nong Khai brengen we een bezoek aan de Sala Keaw Ku beeldentuin. In deze tuin zien we een enorme collectie imposante beelden, waarvan sommigen meer dan 35 meter hoog, welke een mix tussen het hindoeisme en boeddhisme ten toon spreiden. Het is daarom dat vele boeddhisten eigenlijk niet goed raad weten met deze, enigszins bizarre beelden. Dat  het stuk  voor stuk kunstwerken zijn staat  wel vast. Een bezoek aan deze tuin is dan ook zeker de moeite waard. De meeste beelden zijn in de jaren 70 gemaakt door de monnik Luang Pa Bunleua Surirat. Tijdens zijn werkzaamheden installeerde hij torenhoge luidsprekers en was voor hem Donna Summer zijn favoriete zangeres, met de toenmalige wereldhit “Hot Shot” als zijn favoriete nummer! Inmiddels leeft de monnik zelf al jaren niet meer bij deze kunstwerken en zou zijn “uitgeweken” naar Laos waar hij zou zijn overleden. Zijn  werkzaamheden worden door volgelingen tot op de dag van vandaag nog steeds voortgezet waardoor deze imposante collectie zich meer en meer uitbreidt!

Overnachting in het Nong Khai Grand Hotel * * *

Dag 13   Udon Thani  – Cha Am ( O )

Transfer naar de luchthaven van Udon Thani (45 minuten) voor de vlucht naar Bangkok  (08:45 / 09:50). Aansluitend transfer naar het Cha Am Methavalai hotel * * * / * waar we de laatste 2 nachten zullen verblijven, vlakbij het strand.

Overnachting in het Methavalai Hotel

Dag 14    Cha Am ( O )

Ter vrije besteding.

Het strand in Cha Am is het langste witte zandstrand van Thailand. Het nodigt dan ook uit om lange wandelingen te maken of een rustig plekje op te zoeken om een goed boek te lezen met het geluid en de geur van de zee en genieten van de tropische zon.. Hua Hin en Cha-Am zijn twee rustige badplaatsen, op slechts enkele kilometers van elkaar gelegen. In tegenstelling tot Pattaya, aan de andere zijde van de Golf van Thailand, hebben deze badplaatsen niet de nadelen van de grotere toeristische plaatsen, maar hebben toch zeer veel moois te bieden! Uiteraard zijn er ook tal van watersportfaciliteiten beschikbaar.

Hua Hin, de grootste van de twee, beschikt zelfs over een extra attractie in de vorm van een traditionele vissershaven, die zeer de moeite waard is om te bezoeken. Het spreekt voor zich dat u daar op culinair gebied niets tekort zal komen. Er zijn talloze uitstekende en zeer voordelige visrestaurants te vinden. Ook staan er een groot aantal Europese restaurants tot uw beschikking. In dit gedeelte van Thailand is de natuur werkelijk adembenemend.

Dag 15     Cha Am – Bangkok luchthaven ( 165 km) vlucht Dubai ( O)

In de vroege ochtend Transfer naar Bangkok airport voor uw vlucht naar Dubai.

Hope to see you soon in Siam! ……………………Dhow Cruise Diner Dubai

Om 09.35 uur vliegen wij met Emirates  Airlines van Bangkok naar Dubai.

Aankomst:  13.15 uur lokale tijd. Hierna een transfer naar ons centraal gelegen hotel. Middag en avond vrij te besteden.

Tip: Om 18.30 uur kunt u deelnemen aan een Dhow Cruise, een traditionele houten Dhow waarop u kunt genieten van een heerlijk diner en de prachtige Skyline van Dubai kunt bewonderen.

Dag 16    Dubai ( O)

Ter vrije besteding

Het hotel beschikt over een gratis busdienst naar een strand  in Dubai alsmede naar een winkelcentrum. Verder kunt u ook enkele tours maken zoals bijvoorbeeld:

Bustour met Engels sprekende begeleiding waarbij u een aantal hoogtepunten van Dubai ziet. Zo leert u in een halve dag Dubai goed kennen!

Tip: Desert Safari met avondeten tour, u vertrekt met een vier-wiel aangedreven voertuig (Jeep) naar de mysterieuze woestijn door de zandduinen voor een magisch avond uit! Onderweg ziet u kamelen en de prachtige zonsondergang. Aangekomen bij de bedoeien-tent kunt u genieten van een heerlijk diner, een optreden van een buikdanseres, kamelenritje of laat u uw hand beschilderen met een henna tekening.

Dag 17    Dubai- Dusseldorf-Enschede ( O,L)

 

Vandaag vliegen wij terug naar Dusseldorf met Emirates Airlines aankomst: 19.05 uur in de avond waar de bus klaar staat om ons naar Enschede terug te brengen, het einde van een mooie rondreis!

aanbiedingen thailand reizen

17 daagse groepsrondreis  incl.vluchten Hotels, maaltijden, excursies zoals genoemd in het programma.

Onze vertrekdatum:

Voor vertrek november/april ,gelieve contact op te nemen met het reisburo……………………..

2 pers.kamer: € 1.899 p.p

Toeslag 1 pers.kamer:
€ 325  p.p.
Minimum aantal deelnemers per reis:  16.

INCLUSIEF VELE EXTRA’S IN DEZE UNIEKE GROEPSREIS:

* Alle transfers en excursies zoals genoemd in het programmma

* Alle transport per deluxe touringcar met airco en toilet in Thailand
* Bus vevoer van Enschede naar vliegveld Dusseldorf v.v
* Nederlandstalige reisleider vanaf Enschede tot Enschede! (Gehele reis)
* Engels sprekende Thaise gids tijdens de Thailand rondreis
* 14 overnachtingen in goede middenklasse accomodaties
* Dagelijks ontbijt
* Lunch 8 maal (warme lunch)
* Diner 6  maal waaronder een dinerbox in trein 1 maal
* BBQ special op dag 12, de BBQ is inclusief alle drankjes
(water/softdrinks/bier/witte en rode wijn / whisky
* Vliegticket economy class Emirates Airlines Dusseldorf-Dubai-Bangkok-Dubai-Dusseldorf
* Tijdens de vluchten met Emirates Airlines worden maaltijden en dranken incl. geserveerd
* Vliegticket Udon Thani – Bangkok

EXCLUSIEF

*  Entrée gelden  Thailand € 22,– p.p
* Fooien Thailand. Richtlijn ca € 40,– p.p is voor chauffeur, gids, kamermeisjes, bellboys enz.)
* Alle overige, niet genoemde maaltijden.
* Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden.

Onze Hotels tijdens de reis:

(Accommodaties onder voorbehoud van wijzigingen)