Yoga-Anti Stress reizen

Yoga-Anti Stress reizen

Yoga, Ayurveda, Detox, Burn out Reizen

Ayurveda is ontstaan in India en Sri Lanka en betekent ‘wetenschap van het leven’. Deze natuurgeneeswijze is ruim 5000 jaar oud. Deze Wellness kuur behandeld zowel het lichaam als de geest en heeft als doel een gezond en gelukkig leven.

Yoga is ontstaan in Aziatische landen. Yoga is een filosofie die leert het lichaam, de geest en de ziel te controleren en te beheersen.

Burn-out reizen zorgen voor nieuwe energie.

 De anti – stress en burn-out vakanties zijn geheel samengesteld om uzelf letterlijk weer ‘nieuw leven in te blazen’.

Detox reinigt en ontspant het lichaam d.m.v. een vastenkuur. Zo leeft u een aantal dagen op water, sap of soep gecombineerd met massages. Ook behoort een ontslakkingskuur of een klysma tot de mogelijkheden. Het doel is om opgehoopte afvalstoffen kwijt te raken en het lichaam op te schonen. U valt af, krijgt nieuwe energie en zult zich jonger voelen.

Een Thalasso therapie bestaat uit diverse onderdelen: zeewater, algen en mineralen worden via de huid in het lichaam opgenomen. De behandelingen variëren van massages, hydrotherapie tot zoutwaterbaden. Dit alles om de huid soepeler en sterker te maken en de geest te ontspannen.

Samen met onze locale partners kunnen wij voor u een reis op maat samenstellen.

Yoga-Anti Stress reizen

Yoga-Anti Stress reizen