Sri Lanka reis samenstellen

Sri Lanka reis samenstellen

Nu nog gemakkelijker uw eigen reis samenstellen, precies zo als u het wenst!  De naam “Sri Lanka” in het Nederlands: “Prachtig Eiland”
Als  u rondrijdt over de vele kleine wegen door de rijstvelden, langs de palmbomen, de varens en al die andere tinten groen dan kun je deze naam alleen maar bevestigen.
Sri Lanka, is iets groter dan Nederland maar het herbergt zo’n beetje alles wat Azië te bieden heeft. Van culturele sites tot nationaal parken met veel wild, van historische steden tot spectaculaire berggebieden.
Het heeft een warme en toegankelijke bevolking en uitgestrekte tropische stranden waar u op vele plaatsen heerlijk kunt zwemmen of surfen.

Vele bewoners van Sri Lanka hebben hun huis  in een rijstveld  staan.

Er zijn home stays  waar u kunt verblijven onder de bevolking.  Of in een Hotel of Cabana aan het strand. Er zijn vele toeristische  oorden aan de westkust. Maar u kunt ook genieten en ontspannen  in de omgeving van Unawatuna. U kunt uw reis volgens uw wensen samenstellen.

Wij presenteren graag onze nieuwe groepsreis naar Dubai en Sri Lanka
“Parel in de Indsche Oceaan “ vertrek vanaf 2 personen mogelijk!

Het Sri Lanka reis programma

Op onze website staan diverse Sri Lanka programma’s als voorbeeld welke u zelf kunt samenstellen volgens de reis bouwstenen. Wij hebben samen met ons team in Sri Lanka van the Hill Top de meeste plaatsen en Hotels zelf  bezocht. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Het beste kunt u Sri Lanka verkennen met een auto met  eigen chauffeur, onderweg kunt u stoppen en genieten van het dagelijkse leven in een ontspannen sfeer.

Bepaalde trajecten is het ook een ervaring om met de trein te reizen. Tijdens uw reizen hebben wij de beste en uniekste locaties voor u uitgezocht variërend van een cabana tot een koloniale villa, Hill Top Hotel ofwel een natuur resort.

Stel uw Sri Lanka  reis samen met onze know how.

Vluchten naar Sri Lanka Er zijn regelmatig aanbiedingen van vliegmaatschappijen met vertrek uit Amsterdam of Dusseldorf. Emirates Airlines heeft vele vluchten en een geweldige service via Dubai.

Regelmatig organiseren wij ook voor reisorganisaties unieke rondreizen met groepen tussen de 16-28 personen.

Sri Lanka reis samenstellen

Sri Lanka reis samenstellen