Reis artikel de Volkskrant onderdeel van de primeur reis!

Reis artikel de Volkskrant onderdeel van de primeur reis!

Klik hieronder pag.1

Zaterdag 27 augustus heeft er een mooi reisverslag gestaan in de Volkskrant, een deel van deze reis naar het  Noordoosten van Thailand staat in het programma van Primeur travel.  Met o.a een bezoek aan het dorpje Chiang Khan.

Lees hieronder het reisartikel: “Het Karma van een lome rivier”

Klik hier voor artikel in de Volkskrant pag.2 en3

Reis artikel de Volkskrant onderdeel van de Primeur reis!

Thailand, de meest populaire vakantiebestemming van Azie. En niet ten onrechte. Maar weinig landen bieden zoveel cultuur en afwisseling als het Land van de Glimlach. VakantieXperts Brinkman Travel biedt u een goed gebalanceerde rondreis met tal van hoogtepunten. Het levendige Bangkok dat zich inmiddels heeft ontpopt als een der meest populaire steden ter wereld, de mystiek van de River Kwai, het onbedorven oosten met zijn waarlijk schitterende natuur en eindeloze panorama’s. We gaan verder noordwaarts en doen prachtige ervaringen op en verblijven in Chiang Mai, de roos van het noorden. Ook een bezoek aan de koningsstad Sukothai met zijn indrukwekkend verleden. We reizen verder naar het oosten waar u kennis maakt met het echte Thailand, waar u door een niet toeristisch boerendorp fietst en waar u

Reis artikel de Volkskrant onderdeel van de primeur reis!

Chiang Khan

op bezoek gaat bij diverse Thaise families die elk, nog op geheel traditionele wijze, een ander ambacht uitoefenen. Ook neemt u deel in de “middle of nowhere” aan een BBQ bij een boerenfamilie! Vervolgens gaan  we verder langs de grens met Laos en volgen deels de Mekong River, de op 11 na langste rivier ter wereld.

Op het einde van de Thailand reis rusten we enkele dagen uit op het kilometers lange zandstrand van Cha Am.

Voor informatie , het programma en reserveringen bel met VakantieXperts Brinkman Travel: 053-430.21.21

Reis artikel de Volkskrant onderdeel van de primeur reis!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.