Archive for the Category »Media Reizen «

Goedkope autoverhuur wereldwijd

Goedkope autoverhuur wereldwijd

U kunt nu via Primeur Travel de goedkoopste huurauto’s reserveren wereldwijd. Zonder verborgen extra’s! Onze business partner economy carrentals is sinds jaren één van de toonaangevende sites op het gebied van goedkope autoverhuur op vrijwel elke locatie in de wereld. Economy carrrentals, zijn continue bezig de voordeligste prijzen voor u te onderhandelen wereldwijd.

Economy carrentals heeft één van de meest moderne sites op het gebied van autoverhuur op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Atijd de laagste prijs, op elke bestemming wereldwijd.

KLIK HIER  voor de laagste prijzen!

Goedkope autoverhuur wereldwijd

Op zoek naar een goedkope huurauto?  Van Amsterdam tot  Sydney van A tot Z;  Amerika tot Zuid Afrika vergelijk onze website met anderen, en let vooral op de extra kosten!

 

 

Tips:

  • Vergelijk aanbiedingen van de autoverhuur websites  en let hierbij goed op eventuele extra kosten als reserveringskosten, brandstoftoeslagen, etc.  Zoek met zo min mogelijk  “opties”.  Op deze manier krijgt u de meeste aanbiedingen te zien en is het gemakkelijk te vergelijken.
  • Vergeet niet de huurauto bij te tanken als deze moet worden teruggebracht met een volle tank of een even volle tank als toen de huurauto werd opgehaald. Als u dit namelijk vergeet dan wordt het wel voor u gedaan, maar dan tegen een veel hogere prijs dan aan de benzinepomp!
  • Voor een extra bestuurder wordt meestal een toeslag gerekend door de autoverhuur bedrijven. In zo’n geval is het dus voordeliger om maar een bestuurder op te geven. U bent daardoor ook wel iets minder flexibel, omdat maar een persoon mag rijden.
  • Let op eventuele beschadigingen aan de auto als u de auto ophaalt. Als er beschadigingen zijn geef deze dan direct door aan de autoverhuur maatschappij, zodat u hier  later niet mee geconfronteerd wordt.
  • Het is vaak lastig te boeken zonder credit card.  Ook al heb je van te voren de huur betaald, men wil meestal  ter plekke een creditcard afdruk als borg. Betaling voor de borg in contanten wordt  afgeraden.
  • Zorg dat u het nummer van een Frequent Flyer-lidmaatschap van een vliegmaatschappij bij de hand hebt,  bij het afhalen van de auto.  Autoverhuur bedrijven bieden vaak een gratis upgrade  of  andere voordelen voor leden van Frequent Flyer programma’s.
  •  Lees altijd goed de voorwaarden door voordat u iets ondertekent of boekt.

Goedkope autoverhuur wereldwijd

Goedkope autoverhuur wereldwijd
Goedkope autoverhuur wereldwijd

Goedkope hotel reserveringen wereldwijd

Goedkope hotel reserveringen wereldwijd nu ook via Primeur Travel.

Nu meer dan 155000 Hotels te reserveren tegen de voordeligste tarieven 24 uur per dag via Primeur Travel.

Via ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig een last minute boeken in het Hotel van uw keuze wereldwijd. Zoek een hotel uit, vele aanbiedingen en u kunt gelijk reserveren. Zo simpel is het, en u kunt eenvoudig annuleren.

Veilig, gegarandeerd de laagste tarieven! Kijk op www.primeurtravel.nl

Goedkope hotel reserveringen wereldwijd via Primeur Travel

Goedkope hotel reserveringen wereldwijd

Goedkope hotel reserveringen wereldwijd

Goedkope hotel reserveringen wereldwijd via Primeur Travel

Zuidoost-Azië, ideale bestemming voor huwelijksreis

Azië, ideale bestemming voor een huwelijksreis

Wie op huwelijksreis wil gaan denkt vaak onmiddelijk aan bestemmingen aan de Middelandse zee of op de Caraïben. Er zijn echter nog zoveel minder ontdekte maar even wonderlijke locaties, zeker in Zuidoost-Azië. Hieronder volgen 5 ideeën voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Zuidoost-Azië, ideale bestemming voor huwelijksreis

Bali, Indonesië

Deze exotische bestemming is één van de 14000 eilanden in de Indonesische archipel. Bali heeft een zeer gevarieerd landschap dat vele huwelijksreizigers zal aanspreken. Op Bali vind je hagelwitte stranden te over zoals Kuta, Seminyak, Sanur en Nusa Dua.

Geen strandliefhebbers ? In de stad Ubud heb je gelegenheid genoeg om de lokale cultuur en het bergachtig terrein te onderzoeken. In de regio rond Ubud vind je bossen, rivieren en veel minder verkeer dan aan de strandgebieden. Bovendien zijn de temperaturen er iets koeler. Vanuit Ubud kan je ook een mooie uitstap maken naar Ubud monkey forest, een heilig natuurreservaat waar je een tempel en ongeveer 300 makaken kan bewonderen.

De beste periode voor een huwelijksreis in Bali is tijdens het droogseizoen van april tot oktober.

Malediven

De Malediven zijn de ultieme exotische bestemming voor een huwelijksreis. Het is een klein land dat gevormd is uit 26 koraalriffen in de Indische oceaan. Er zijn ongeveer 1000 eilandjes, omgeven door zuiver water en kleurrijke tropische vissen. De romatische en relaxte sfeer zijn de perfecte omkadering als je echt alles even vergeten en achterlaten.

De beste periode om de Malediven te bezoeken is van december tot maart. Soms kan er heel veel regen vallen, hou hier rekening mee als je plannen maakt voor je huwelijksreis.

Thailand

Thailand kan iedereen die op zoek is naar de perfecte huwelijksreis wel iets bieden. Exotische stranden, afgelegen resorts, avontuurlijke tochten door de wildernis, een spetterend nachtleven en een gerenommeerde keuken : Thailand moet in de top van jouw lijstje staan.

In sommige periodes kan het in Thailand echt ondraaglijk heet zijn. Probeer dan ook tussen november en februari op huwelijkreis te gaan. Dan is het koeler en valt er minder regen.

Maleisië

Maleisië ligt net ten noorden van Singapore en biedt een waaier aan mogelijkheden aan wie er op huwelijksreis wil gaan. Kies tussen een strandvakantie op het romantische eiland Borneo, een trektocht naar Mount Kinabalu, raften, duiken of een bezoek aan de oerang-oetanreservaten.

Wie iets meer classy wil, kan terecht in de hoofdstad Kuala Lumpur. In deze stad vind je moderne buildings en kan je naar hartelust uitgaan en shoppen. Een uitstap naar het eiland Penang, waar je een ongerept landschap vindt en talloze watersporten kan beoefenen, is zeker ook de moeite waard.

Het grote voordeel van een huwelijksreis in Maleisië is dat je eigenlijk niet hoeft te kiezen. Als je wil kan je vanuit Kuala Lumpur met goedkope vluchten van Air Asia heel het land ontdekken tijdens je reis. Zelfs naar andere bestemmingen in Azië, zoals die hierboven beschreven, valt de prijs heel goed mee. Op die manier kan je de pracht en exotische charme van Zuidoost-Azië pas echt in je opnemen.

Zuidoost-Azië, ideale bestemming voor huwelijksreis

Zuidoost-Azië, ideale bestemming voor huwelijksreis

Zuidoost-Azië, ideale bestemming voor huwelijksreis

 

Category: Media Reizen  Tags: ,  Comments off
Slechts één visum voor heel Zuidoost-Azië

Toeristen kunnen binnenkort genieten van een wellnesskuur op Bali, gaan shoppen in Singpore en relaxen op een Thais strand met één en hetzelfde visum. Als het van de Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) afhangt, wordt het op korte termijn dus nog makkelijker om door Zuidoost-Azië te reizen.

Schengen
De tien landen van de ASEAN waaronder Thailand, Indonesië, Laos en Vietnam hebben zich laten inspireren door het Europese Schengenverdrag bij de uitwerking van het nieuwe visumsysteem. Met één papiertje zouden toeristen vrij kunnen rondreizen in tien lidstaten van Zuidoost-Azië. Ook China, Japan en Zuid-Korea hebben belangstelling getoond voor mogelijke deelname. Naar verluidt zou de nieuwe regeling binnen vijf jaar kunnen ingaan. (kve)

21/03/11 18u04
Coby van Dongen, reismanager van het jaar, gefeliciteerd!

Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties, is zaterdagavond tijdens het ReisGala in Noordwijk uitgeroepen tot Reismanager van het Jaar 2011. Zij kreeg de onderscheiding uit handen van Peter Hartman, president-directeur van de KLM. Van Dongen, al 35 jaar werkzaam bij De Jong, is de eerste vrouw die de titel krijgt, in de vijftien jaar dat deze wordt uitgereikt.

130211_coby-van-dongen- Reismanager.jpg
De Reismanager van het Jaar 2011, Coby van Dongen, geflankeerd door Peter Hartman (KLM, rechts) en juryvoorzitter Frans van Steenis.

Reismanager Coby van Dongen werd uit een groot aantal nominaties, gedaan door topmanagers uit de reisbranche, uiteindelijk uitverkozen door een jury onder voorzitterschap van algemeen directeur van de Staatsloterij Frans van Steenis.

Zij werd geprezen om haar enthousiasme, vernieuwingsdrang en haar vermogen om de organisatie ook in moeilijke tijden betere winstcijfers te laten boeken.

Applaus
Coby van Dongen, die duidelijk niet op de onderscheiding had gerekend, toonde zich tijdens haar dankwoord verrast en geëmotioneerd. Zij kreeg een luid en langdurig applaus nadat zij onder meer had verteld dat zij op haar dertiende wist dat zij in de reiswereld wilde werken, hoewel reizen in de boerenfamilie waarin zij opgroeide niet voorkwam: ‘Een boer laat de beesten niet in de steek.’

NWIT
Haar vader wilde dat zij naar de Landbouw Hogeschool in Wageningen ging, zij zelf wilde liever naar de hogeschool voor de reiswereld, het toenmalige NWIT. Geen van beide gebeurde maar uiteindelijk belandde zij op jonge leeftijd toch in de reisbranche bij De Jong Intra Vakanties, toen nog vooral voor touringcarreizen.

‘Ik ben de directeur’
‘Dat ik daar kon blijven mocht gerust een wonder heten. Op de eerste dag stelde ik mij voor aan de chauffeurs toen er een mijnheer naar me toe kwam. Ik vroeg: bent u ook chauffeur? Waarop mijnheer De Jong zij: Jongedame, ik ben hier de dírecteur.’

Egypte
Zij bedankte de aanwezigen voor de samenwerking en steun. ‘Want het is niet altijd gemakkelijk in de reisbranche, zoals we steeds weer merken, zoals nu met Egypte. Maar het is wel een geweldige branche om te werken.’

Coby van Dongen, reismanager van het jaar, gefeliciteerd!

 

Category: Media Reizen  Tags:  Comments off